Elegantná svadba, chce elegantné oznámenia

Neviem ako vy, ale ja si svadbu predstavujem tak, že je všetko na svojom mieste, všetko je na úrovni a elegantné. Nesnažím sa nikomu nič nanútiť. Každý má rad niečo iné, každému sa niečo iné páči, a presne tak, to podľa mňa, má vyzerať. Nasledujúce riadky teda budú patriť tým, ktorí majú na vec podobný názor.
Svetlozelená obálka na stole, šálka kávy a kytica kvetov.jpg

Elegantné riešenia na aj pred svadbou

Budem sa venovať hlavne jednej veci, ktorá sa vám môže zdať ako nepodstatná, no verte, že je veľmi podstatná, a to svadobnými oznámeniami a pozvánkami. Ak chcete, aby vaša svadba pôsobila naozaj na úrovni, dajte si záležať na tom, aby ste ešte pred ňou, rozoslali naozaj elegantné svadobné oznámenia graphicsoul.sk. Čo mám na mysli slovíčkom „elegantné“? Viete, dnes je veľmi moderné na oznámenia a pozvánky dávať rôzne vtipné selfie, fotky z dovolenky alebo karikatúry budúcich manželov. Mne sa však takéto prevedenie naozaj nepozdáva. Svadba by mala byť peknou, príjemnou a hlavne romantickou udalosťou, a presne tak, by mali vyzerať aj vaše oznámenia a pozvánky.

Ako vyzerá to elegantné oznámenie? Určite vám nemôžem povedať, čo presne by ste si na neho mali a nemali vytlačiť alebo aký typ písma použiť. Môžem vám však poradiť aspoň niekoľko drobností. Farebná svadobná kytica na bielom podklade.jpg

  1. Dôležitú sú farby, ktoré budú použité na samotnom podklade. Vyhnite sa krikľavým farbám a určite nepoužívajte žiadne výrazné, do oči bijúce, farebné kombinácie. Vhodnejšie sú jemné svetlejšie pastelové odtiene alebo naopak, úplne tmavé farby. Čierna sa vám nemusí zdať ako vhodná, no ak ju skombinujete s ružovými prvkami, nemusíte sa obávať toho, že bude vaše oznámenie pôsobiť skôr ako oznámenie o pohrebe.
  2. Vyhnite sa vašim vlastným fotografiám. Vhodnejšie sú oznámenia bez akýchkoľvek vzorov a obrázkov. Ak ich tam predsa len chcete mať, myslím tie vzory, stavte na klasiku, teda na kvety alebo romantické ornamenty.
  3. Pozor si dajte aj na písmo. To by malo byť oblé. Vyhnite sa ostrím typom písma, ktoré pôsobia príliš surovo. Písmená by nemali byť príliš veľké, ale ani príliš malé.

Related Posts