Tantrická masáž ako zmyselná erotika

Tantrická masáž je zmyselná masáž celého tela (zvyčajne vykonávaná s použitím špeciálneho oleja), ktorej cieľom je prebudiť a distribuovať sexuálnu energiu na uľahčenie liečenia, transformácie a duchovného rastu medzi príjemcom a masérom. Táto sexuálna energia potom voľne prúdi po celom tele, vytvárajúc hlbšie prepojenie medzi spiritualitou a sexualitou.

Tantra masáž

Tantrická masáž zahŕňa cviky zamerané na dýchanie, no I jemné a pomalé masírovanie erotogénnych zón, čo umožňuje obom stranám (ak sa jedná o amatérsku tantrickú masáž medzi partnermi) skúmať dávanie a prijímanie potešenia a sexuálnej energie v prostredí bez akýchkoľvek očakávaní, kde je cieľom skôr prepojenie energií ako samotný orgazmus. Tantrická masáž je jednou zložkou neotantry, západnej praxe odvodenej z klasickej tantry, duchovnej cesty k všímavosti a spojeniu mimo seba samého a svojho tela s konečným cieľom rovnováhy čakier a konečného celkového osvietenia. Tantrický sex a meditácia sú ďalšími obľúbenými zložkami neotantry.

Tantra masáž

Výhod tantrických masáží je nespočetne mnoho. Hlavnou z nich je to, že ponúka sexuálny zážitok bez vyvrcholenia. Tantrická masáž je jedinečný druh sexuálneho zážitku, ktorý účastníkov oslobodzuje od všeobecných očakávaní sexu, ako je penetrácia, priama stimulácia pohlavných orgánov alebo orgazmus. Tento typ masáže môže byť obzvlášť príťažlivý pre ľudí, ktorí majú ťažkosti s tradičným sexuálnym stykom. Tantrická masáž môže ponúknuť uvoľnený, nízkotlakový zmyselný zážitok pre tých, ktorí majú erektilnú dysfunkciu alebo iné problémy súvisiace so sexom.

Okrem iného, podporuje vnímavosť vo všeobecnosti. Tantrická masáž vás oslobodí od rozptýlenia a sústredenia na vaše telo (alebo vášho partnera), a pomôže vám sústrediť sa na prítomný okamih, preskúmať svoju vlastnú sexuálnu energiu a nájsť pocit intímnej pohody.

Related Posts